+36 70 / 708-4143 1139 Budapest, Fáy u. 45. 3. em. (Oxygen Wellness Fáy) Időpont foglalás

Hatékony edzésforma

Az újgenerációs alakformáló gép, az InfraTrainer, 50 perces kardió edzés alatt rendesen megdolgoztatja használóját.

Miért más az Infratrainer mint a többi edzésforma?

Olyan edzésforma ami egyesíti magában a:

az infrasugárzás

a mágnesterápia

az intenzív kardió edzés

jótékony hatásait. Ezzel az alakformáló testmozgással mindössze 50 perc alatt 600-800 kalóriát éget el a szervezetünk az infra kerékpár használata közben amit például 1,5-2 órás intenzív futással érhetünk el.

szálkásít

az ízületeket flexibilisebbé teszi

erőnlétet növel

alakformál

erősíti az immunrendszert

megszabadít a felesleges kilóktól 

InfraTrainer

Napjaink egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb edzésformája az InfraTrainer, mely egy olyan fekvőkerékpár, mely az infrasugarak és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti magába.

Hogyan működik?

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik és feloldják a zsírszöveteket maximálisan jó zsírégetést végezve ezzel, valamint felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

 

A fogyasztó kerékpár tartalmaz négy high-tech Philips Vitae infrasugárzót ami 55-60 fokos hőt generál. Akár csak egy infraszaunában az infrasugarak a bőr alatti zsirszövetekben indítják el a méregtelenítést és a zsírbontást. Növelhetjük a hatást zsírégető krém használatával is valamint a fogyasztó bicikli ülésbe épített mágnesterápia még hatékonyabbá teszi a testben zajló folyamatokat és vitalizál is ezzel biztosítva egy hatékony alakformáló edzésformát.

Az intenzív kardió edzésnek köszönhetően és a infrasugárzók által generált meleg hatására intenzív izzadást tapasztalhatunk, az ezáltal elveszített súlyunk nagy része víz (80%) a többi viszont zsír és méreganyagok

Látványos eredmények érhetők el a narancsbőr felszámolásában, 4-5 alkalom után már látható a javulás a problémás területeken. Van olyan infratrainerező, aki 8 alkalom után egy teljes ruhaméretet fogyott, van, akinek ugyanehhez 16 alkalomra van szüksége. Kulcskérdés ehhez a táplálkozás és a napi minimum 3 liter vízfogyasztás is. Az Infratrainer bátran ajánlható mindenkinek, aki szeretné tónusossá tenni az izmait, erősíteni az immunrendszerét, és az intenzív edzések hatására szeretne jó közérzetre szert tenni.

Az Infratrainer13 szalonunkban privát, teljesen diszkrét környezetben várunk, biztosítva ezáltal számodra, hogy nem kell tartanod a kíváncsi-, vagy figyelő tekintetektől.

hullam-1b

Kérj időpontot még ma! +36 70/708-4143
Ne feledd, jobb ma elkezdeni, mint holnapra halasztani!

Címünk: 1139 Budapest, Fáy u. 45. 3. Emelet (Oxygen Wellness Fáy épületében)

Mit hozz magaddal