+36 70 / 708-4143 1139 Budapest, Fáy u. 45. 3. em. (Oxygen Wellness Fáy) Időpont foglalás

Fogyjon velünk

Ismerős az “állandóan elégedetlen vagyok önmagammal” állapot érzése?

Innen kellene fogyni, onnan kellene fogyni?

Sokaknál ez a téma örökzöld és évről évre ismétlődve megoldásra vár. A sikeres fogyás egyik paramétere a mozgás, a másik az egészségtudatos táplálkozás.

Kalória égetés

A kalória égetés garantált: 1 edzés 50 percet vesz igénybe és eközben a szervezet minimum 600-800 kCal éget el. (Ezt például kb. 13-17 km intenzív futással lehet elérni.)

Túlsúlycsökkenés

Kifejezetten javasoljuk ezt az edzésformát akkor is, ha nagy testsúlycsökkenést szeretnél elérni, például több, mint 10 vagy 20 vagy 30 felesleges kilogramtól szeretnél megszabadulni és a maximális testsúlyod 130 kg. Az InfraTrainer ergonomiailag úgy lett kifejlesztve, hogy az izületeket kíméli.

Diszkrét környezet

Az Infratrainer13 szalonunkban privát, teljesen diszkrét környezetben várunk, biztosítva ezáltal számodra, hogy nem kell tartanod a kíváncsi-, vagy figyelő tekintetektől.

InfraTrainer

Napjaink egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb edzésformája az InfraTrainer, mely egy olyan fekvőkerékpár, mely az infrasugarak és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti magába.

Hogyan működik?

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik és feloldják a zsírszöveteket maximálisan jó zsírégetést végezve ezzel, valamint felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

 

Ha ideális testsúlyra, vagy karcsú alakra, vagy feszes-, cellulitmentes- bőrre vágysz, gyere és izzadd ki magadból!

hullam-1b

Kérj időpontot még ma! +36 70/708-4143
Ne feledd, jobb ma elkezdeni, mint holnapra halasztani!

Címünk: 1139 Budapest, Fáy u. 45. 3. Emelet (Oxygen Wellness Fáy épületében)

Mit hozz magaddal