+36 70 / 708-4143 1139 Budapest, Fáy u. 45. 3. em. (Oxygen Wellness Fáy) Időpont foglalás

Egészséges életmód

Kifejezetten javasoljuk ezt az edzésformát ha cél:

egészségmegőrzés

immunerősítés

vérkeringés javítás

bőrfiatalitás

bőrszépítés

a narancsbőr felszámolása

InfraTrainer

Napjaink egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb edzésformája az InfraTrainer, mely egy olyan fekvőkerékpár, mely az infrasugarak és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti magába.

Hogyan működik?

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik és feloldják a zsírszöveteket maximálisan jó zsírégetést végezve ezzel, valamint felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

 

Látványos eredmények érhetők el a narancsbőr felszámolásában, 4-5 alkalom után már látható a javulás a problémás területeken. Van olyan infratrainerező, aki 8 alkalom után egy teljes ruhaméretet fogyott, van, akinek ugyanehhez 16 alkalomra van szüksége. Kulcskérdés ehhez a táplálkozás és a napi minimum 3 liter vízfogyasztás is. Az Infratrainer bátran ajánlható mindenkinek, aki szeretné tónusossá tenni az izmait, erősíteni az immunrendszerét, és az intenzív edzések hatására szeretne jó közérzetre szert tenni.

A kalória égetés garantált: 1 edzés 50 percet vesz igénybe és eközben a szervezet minimum 600-800 kCal éget el. (Ezt például kb. 13-17 km intenzív futással lehet elérni.)

Az Infratrainer13 szalonunkban privát, teljesen diszkrét környezetben várunk, biztosítva ezáltal számodra, hogy nem kell tartanod a kíváncsi-, vagy figyelő tekintetektől.

hullam-1b

Kérj időpontot még ma! +36 70/708-4143
Ne feledd, jobb ma elkezdeni, mint holnapra halasztani!

Címünk: 1139 Budapest, Fáy u. 45. 3. Emelet (Oxygen Wellness Fáy épületében)

Mit hozz magaddal