+36 70 / 708-4143 1139 Budapest, Fáy u. 45. 3. em. (Oxygen Wellness Fáy) Időpont foglalás

50 perc 60 fokban – VITAL MAGAZIN

InfraTrainer – a hatékony egészségmegőrző és alakformáló wellness gép

Az InfraTrainer az egyik legkorszerűbb alakformáló gép, amely 50 perces intenzív kardió edzés, az infrasugárzás és a mágnesterápia hatásait egyesítő edzésforma. A fekvőkerékpár használatával 600-800 kilokalóriát is elégethet a szervezetünk edzésenként, amely során az A-kategóriás Philips Vitae infrasugárzó 55-60 fokos hőséget generál, hogy fokozza az alakformálás hatékonyságát.

7 ok, amiért válaszd az InfraTrainer edzésmódszert:

#1 Erőnlétnövelés

#2 Immunerősítés

#3 Méregtelenítés

#4 Bőrmegújítás és fiatalítás

#5 Cellulit felszámolása

#6 Testsúlycsökkentés

#7 Izületek flexibilitásának növelése

Kitartás és folyadék

Az edzés lényege, hogy kitartóan kell tekerni 50 percet 60 fokban. Ez nem kifejezetten könnyű feladat, de az eredmény nem marad el. A kitartó és elszánt fogyókúrázók, akaik hetente legalább kétszer teljesítik ezt a feladatot, látványos eredményeket érnek el már 4-5.alkalom után a narancsbőr felszámolásában a problémás területeken. Az InfraTrainer hatékonysága magas, de a valós eredmények egyéntől függően eltérőek lehetnek. Van olyan vendég, aki 8 alkalom után egy teljes ruhaméretet fogy, van, akinek ugyanehhez 16 alkalomra van szüksége. Kulcskérdés ehhez a táplálkozás és a napi minimum 3 liter vízfogyasztás is.

Válts méretet könnyedén!

Aggodalomra nincs ok akkor sem, ha valaki jelentősebb súlyfelesleggel bír, vagy nagyon erőtlen. Sőt kifejezetten javasolt ez az edzésforma, ha a cél a nagymértékű testsúlycsökkenés, tehát ha valaki több, mint 20-30 felesleges kilogrammtól szeretne megszabadulni. A fekvőkerékpár intenzitása személyre szabható, 9 fokozata lehetővé teszi, hogy nemtől, kortól és erőnléti állapottól függően mindenki saját maga számára megfelelő intenzitással vágjon bele az edzésbe. Emellett az InfraTrainer ergonómiailag úgy fejlesztették ki, hogy kímlélje az izületeket.

Nincs bezártságérzés

Mivel a melegtűrő képességünk sem egyforma, ezért az infrasugárzók is 3 fokozatra állíthatók. A infra-hő az arcot egyáltalán nem éri, kizárólag a problémás területekre (comb, fenék, has) van irányítva. Sokak számára fontos szempont, hogy a gép nyitottan van megépítve, a használata közben nincs bezártságérzete az embernek. Az infrasugárzók által generált hőségben történő edzés során rendkívül intenzív izzadásra számíthatunk. Súlyveszteségünk kb. 80%-át természetesen víz, 20%-át viszont zsír és méreganyagok teszik ki. Az edzés alatti vízpótlás azért is kiemelten fontos, hogy a távozó méreganyagok ürítését kisegítsük a nyirokkeringésünkből. A gép használata után irány a zuhany, hogy a bőrünkön kicsapódó méreganyagokat is eltávolítsuk. Mint minden komolyabb kardió edzés, az InfraTrainer használata is megterheli a szervezetet, ezért javasolt két edzés között legalább 48 óra szünetet tartani.

Javítja az állóképességet, fiatalítja a bőrt

Az InfraTrainer bátran ajánlható mindenkinek, aki szeretné tónusossá tenni az izmait, erősíteni az immunrendszerét, és az intenzív edzések hatására szeretne jó közérzetre szert tenni. A rendszeres InfraTrainer edzés erősíti és javítja az állóképességet. A 10-15 kezelésből áló kúra végéhez közeledve a test megszabadul a káros anyagoktól. A pórustisztító és sejtregeneráló hatás következtében, a bőr 10-15 évet is fiatalodhat. A méregtelenítő funkció az egész testre stimuláló hatással van. Energiaszintünk, szellemi és fizikai teljesítményünk növekszik, immunrendszerünk erősödik, könnyebben elkerüljük az allergiát, megfázást, influenzát, egyéb megbetegedéseket.

Párban könnyebb!

Minden edzés kihívás önmagaddal szemben, hogy vajon ma megdöntöd-e a határaidat. De miért kellene egyedül végezned? Az infratrainer13 csapata hisz a páros próbatétel sikerében, ezért Budapesten egyedülállóan szalonukban két gép található egy helyen, hogy lehetőséget biztosítsanak azok számára is, akik egymást erősítve, párban kezdenek bele az életmódváltásba.

Bejelentkezés: +36 70 / 708-4143 vagy online a weboldalukon: infratrainer13.hu
Címük: 1139 Budapest, Fáy u. 45. 3. em. – Oxygen Wellness Fáy
FB és Insta oldal: infratrainer13